Keskittymiseen – Oppimiseen - Aktivointiin

Hemi-Sync CD-levyjä

Keskittymiseen, muistiin, oppimiseen, ongelmanratkaisuun, luovuuteen - aina kun haluat olla ‘terävänä’, tässä ja nyt; kotona tai työssä. Todettu tehokkaiksi mm. opiskelussa, keskittymishäiriöissä, liika-aktiivisuudessa, luovuuden lisäämisessä, mielialan kohottamisessa, mentaalisissa ponnisteluissa ja vireystilan kohottamisessa. Sisältävät beeta-aivoaaltoalueelle aktivoivia ja tasapainottavia Hemi-Sync® taajuusyhdistelmiä.

BAROQUE GARDEN

Barokkimusiikkia

Arcangelos kamariorkesteri soittaa rakastettuja sävellyksiä, jotka ovat tunnettuja myös ‘älykkäänä’ musiikkina. Mm. Bachin ja Vivaldin sävelkuviot ovat ideaalinen tuki mentaalisiin suorituksiin opiskelussa, kotona ja työpaikalla.

Richard Lawrence ja Joshua Leeds (koostaneet)

46 min

Kuuntele näyte  

 

 

 

 

 

 

 

Hinta: 23.00€

BREAKTHROUGH for Peak-Performance

Musiikkia oppimiseen ja keskittymiseen

Nopearytminen, motivoiva ja mieltäylentävä teos tukee suorituskykyä, oppimista ja luovuutta. Apua myös ADHD:n ja dysleksiaan.

Michael Maricle

44 min

Kuuntele näyte 

 

 

 

 

 

 

 

Hinta: 23.00€

CONCENTRATION

Valkoista kohinaa’. Ei musiikkia.

Kuuntelu ylläpitää terävää, valpasta, aivojen optimaalista suorituskykyä vastaavaa olotilaa, joka sulkee pois häiriötekijät ja edistää keskittymiskykyä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hinta: 23.00€

EINSTEINS’S DREAM

Mozartin pianokonsertto.

“Mozart efektiksi” kutsutaan tieteellisesti todennettua, tietynlaisen musiikin suorituskykyä kohottavaa vaikutusta. Nautittavia tulkintoja Mozartin suosikkisävelmistä. Mentaalisen suorituskykyyn tai luovuuden herättämiseen.

60 min.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hinta: 23.00€

ELATION

Keskittymismusiikkia 

 

 

Kohottava elektrinen musiikki hyvän keskittymis- ja huomiokyvyn  saavuttamiseen ja muistikyvyn parantamiseen. Ylläpitää energistä toimintakykyä ja ajattelun selkeyttä.  Avuksi myös ADD/ADHD- ja oppimishäiriöissä.  Tuotettu yhteistyössä professori  Barbara Bullardin kanssa. Michael Maricle

 

56 min

 

Kuuntele näyte 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hinta: 23.00€

GOLDEN MIND

Keskittymis-, aktivointimusiikkia

Bachin Goldberg variaatiot ja Hemi-Sync yhdistettynä kultaisen leikkauksen informaatioon. Lisää keskittymiskykyä, muistamista ja oppimista. Cembalo.

J.S. Epperson

46 min

Kuuntele näyte 

 

 

 

 

 

 

 

Hinta: 23.00€

GUITARRA CLASICA

Keskittymiskykyä ja muistia tehostavaa musiikkia

Virtuoosikitaristi Felix Rodriguezin soittamia latina-laisamerikkalaisia sävellyksiä.

Useita säveltäjiä

47 min

 

 

 

 

 

 

 

Hinta: 23.00€

HEMI-SYNC® IN MOTION

Aktivoivaa reipasta musiikkia

Reipastahtista musiikkia joka saa keho-si liikkeelle ja latautumaan. Sopii erilaisten liikuntamuotojen tai vaikka siivouksen taustalle. Mukana lämmittely ja jäähdyttelyjaksot.

J S Epperson

34 min.

 

 

 

 

 

Hinta: 23.00€

ILLUMINATION

Keskittymismusiikkia

Luovuuteen, suorituskyvyn tehostamiseen, keskittymiseen ja oppimiseen. Nautittava sävellys, joka kehittää aivoja toimimaan kokonaisuutena. Käytetty myös lievittämään ylivilkkautta ja lukihäiriöitä.

J.S Epperson

51 min

Kuuntele näyte  

 

 

 

 

 

 

 

 

Hinta: 23.00€
Yhdistele sisältöä