The Gateway Experience – Porttikokemus

36 harjoitusta sisältävä kotikurssi

Suosittu Gateway Experience / Porttikokemus-kotikurssi on kehittynyt suoraan Monroe Instituutin hyvin tunnetusta Gateway Voyage-kurssista. Tämä elämänlaadun kohottamista tukeva ohjelma on suunniteltu laajentuneiden tietoisuuden tilojen saavuttamisen oppimiseen ja tutkimiseen, sekä niiden soveltamiseen jokapäiväisessä elämässä.

Kurssi sisältää 6 "muutoksen aaltoa", joissa kussakin on 6 harjoitusta. Huolella suunniteltua Hemi-Sync® äänitekniikka käyttävät harjoitukset johdattavat kuulian pehmeästi laajentuneiden tietoisuustilojen kokemuksiin. Tällöin kuulialle avautuu pääsy uudenlaiseen ongelmanratkaisuun, luovuuteen ja sisäiseen opastukseen.

Jokaisen "aallon" harjoitukset perustuvat edellisessä aallossa opittuihin työkaluihin ja tekniikoihin, joten eteneminen harjoituksissa järjestelmällisesti on parhaan tuloksen saavuttamisen edellytys. Jokainen "aalto" sisältää myös vihkosen, joka esittelee kunkin harjoituksen sisällön ja tavoitteen. Harjoituksissa on Bob tai Laurie Monroen sanallinen ohjaus yksinkertaisella, selkeällä englannilla.

Huom.: Harjoituksissa tulisi edetä numerojärjestyksessä.

THE GATEWAY EXPERIENCE

18 CD:n sarja

Koko kurssi (Waves I, II, III, IV, V ja VI) yhtenä kertaostoksena

Sisältää 18 sanallisesti (eng.) ohjattua harjoitusta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hinta: 495.00€

Wave I – Discovery

Johdattaa 'Mieli valveilla/ Keho nukkuu' tietoisuuteen (Fokus 10) ja antaa mielen työkaluja laajentuneen tietoisuuden kokemiseen. Harjoitukset johdattavat fyysisestä hereillä olosta syvään rentoutukseen ja edelleen tietoisuuden tutkimattomille tasoille.  

Hinta: 96.00€

Wave II – Threshold

Opettaa lisää mielen työkaluja ja johdattaa tietoisuuden tasolle Fokus 12 sekä aukaisee uusia kanavia omaan tietoisuuteen, oivalluksiin ja pelosta vapautumiselle.   

Hinta: 96.00€

Wave III – Freedom

Fokustasojen 10 ja 12 harjoituksia ei-fyysisen energian aistimiseen ja ohjaukseen.   

Hinta: 96.00€

Wave IV – Adventure

Tutkimusmatka uusiin kokemuksiin, uusiin ideoihin, uusiin paikkoihin ja uusiin tuttavuuksiin.   

Hinta: 96.00€

Wave V – Exploring - journey to Focus 15

Johdatus tietoisuustasoon fokus 15, joka on ’tila ilman aikaa’, puhtaan olemisen tila. Täällä, kaukana fyysisistä aisteistasi, saat yhteyden intuition lähteeseesi.   

Hinta: 96.00€

Wave VI – Odyssey - journey to Focus 21

Odysseia itsensä löytämiseen. Johdatus Fokus 21:een, toisiin energiajärjestelmiin johtavalle sillalle.    

Hinta: 96.00€
Yhdistele sisältöä